7 Ocak 2008 Pazartesi

Bossa Denim, 2008 trendlerini tanıttı


Kumaş üreticisi Bossa Denim & Spor Giyim, dünyadaki son trendlerin izlerini taşıyan ilkbahar-yaz dönemi kumaş tasarımlarını tanıttı. Tokyo, Los Angeles, Stokholm, Milano gibi dünyanın önemli moda merkezlerinden son trendleri yansıtan kreasyonlar altı farklı konseptte sunuldu. Bossa Denim & Spor Giyim,efsane ürün denim 2008 yılı ilkbahar yaz sezonunda çevre dostu kumaşlara da ağırlık veriyor .

Bossa Denim & Spor Giyim, jean endüstrisinde 2008 yılı ilkbahar yaz trendlerini açıkladı. Özgün bir yaşam tazını ve kültürü temsil eden efsanevi ürün denim, Bossa Denim & Spor Giyim’in yeni trendleri yansıtan koleksiyonu ile altı farkı konseptte sunuluyor.

Koleksiyonlarda yer alan kumaşlar, dokuları ve üretiminde kullanılan tekniklerin yanı sıra, Tokyo, Los Angeles, Stokholm, Milano gibi dünyanın moda merkezlerindeki son trendleri yansıtması açısından önem taşıyor. Koleksiyonlar, önümüzdeki sezonda Diesel, Acne, Nudie, Pepe, Tommy Hilfiger, Zara, Armani Exchange, Calvin Klein, DKNY, Dolce & Gabbana, Levis, Lee, LTB, Mavi, Lucky Brand gibi dünyaca ünlü firmaların yine dünyanın dört bir yanındaki vitrinlerde yerlerini alacak.

Giyim Ürün Geliştirme Müdürü Dilek Erik şunları söyledi: "Denim tüm dünyada yaratıcılığın sınır tanımadığı, yenilikçiliği ile şaşırtan bir alan. Bu özellikleri 2008 yılı ilkbahar- yaz trendlerinde de görüyoruz. Ürünlerimiz, önümüzdeki dönemde de tasarımda tüm yaratıcı fikirlerin gerçekleşmesini mümkün kılacak. Böylelikle markamız güçlü karakteriyle, kendine özgü bir kültür ve yaşam tarzının temsilcisi olmaya devam edecek.

Hiç yorum yok: