9 Ocak 2008 Çarşamba

İstanbul Moda Fuarları CNR Expo'da yapılacak



İstanbul'u modanın merkezi yapma ortak misyonuyla güçlerini birleştiren Türk Hazır Giyim Platformunu oluşturan 14 sektörel derneğin bir araya gelerek oluşturduğu IF KONSEYİ ve İTKİB, 2007 yılında Uluslararası İstanbul Moda Fuarları'nın adresini CNR EXPO İstanbul olarak belirledi.

31 Ağustos 2006 tarihinde gerçekleştirilen IF Konseyi İTKİB güç birlikteliği sonrasında oluşturulan çalışma grubu, 2007 yılında gerçekleştirilecek Uluslararası İstanbul Moda Fuarlarına hangi fuarcılık şirketinin ev sahipliği yapacağının belirlenmesi için, bir şartname oluşturdu. Her 2 fuar şirketine de gönderilen şartnamenin fuar şirketleri tarafından incelenmesi sonucunda karşı tekliflerini alma süreci de sonuçlandı. Yapılan değerlendirmede CNR Sektörel Fuarcılık A.Ş.’nin teklifi uygun görülerek kabul edildi. 2007 yılının ilk fuarı 8-10 Şubat 2007 tarihleri arasında CNR EXPO İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak İHKİB Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, İF Başkanı Reha Erekli ve CNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem ve İF Konseyi oluşturan 14 sektörel derneğin başkanlarının katılımı ile gerçekleşecek olan "sözleşme imza töreni" BUGÜN saat 10:30'da CNR Expo'da yapılacak.

Hiç yorum yok: