14 Ocak 2008 Pazartesi

ŞAVŞATTA İHTİYAÇLI AİLELERE GİYİM MAĞAZASI


Artvin Şavşat'ta AK Parti Kadın Kolları tarafından yapılan bir çalışma neticesinde açılan mağazada ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak giyim eşyaları veriliyor.

AK Parti Kadın Kolları’nca ilçe merkezi ve çevredeki köylerden toplanan vatandaşların evlerinde kullanmadıkları giyim eşyaları, yıkanıp ütülenerek mağazada biraraya getirildi.

İlçe merkezi ve köylerde muhtarlar aracılığı ile tespit edilen ekonomik durumları iyi olmayan aileler, davet edilerek burada , ihtiyaçlarını temin etmeleri sağlandı.

AK Parti Şavşat Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Çiftçi, “Ninelerimiz yıllar önce İstiklal Savaşı’nda yoksulluklar içerisinde bu vatanın kurtuluşu için mücadele ettiler. Onlar cephede savaşanlara mermi sandıklarını götürürken üzerlerindeki elbiseleri mermiler ıslanmasın diye sandıklara sardılar. Bu bizim yaptığımız onların yanında bir hiçtir. Kadınımız birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece başaramayacağı iş yoktur. Evlerimizde bulunan taze olup da çeşitli sebeplerle giyilmeyen elbiseleri toparladık. Bunları özenle hazırlatıp, ihtiyaç sahiplerine onların güzel ruhlarını incitmeden ve hatta yoksulluklarını dahi hissettirmeden dağıtıyoruz. Her şey siyaset değildir.Yaptığımız bu çalışmayı kimse siyasi olarak değerlendirmesin.”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Temiz de Kadın Kolları’nın yaptığı çalışmalardan dolayı memnun olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok: