10 Ocak 2008 Perşembe

Kot modası Ege sularında çizilecek


Dünyaca ünlü tekstil, hazır giyimci ve mağaza şirketlerinin tasarımcıları ve yöneticilerinden oluşan 200 kişilik VIP konuk bu hafta sonu buluşuyor. Bossa'nın ev sahipliğinde Ege sularında yol alacak bir gemide gerçekleşecek toplantıda, denimdeki son trendleri belirlenecek..

Aralarında GAP, Hugo Boss, Levi's, Calvin Klein, Esprit, Benetton, Diesel ve Mango'nun da bulunduğu dünyaca ünlü tekstil, hazır giyimci mağaza şirketlerinin tasarımcı ve yöneticilerinden oluşan 200 kişilik VIP konuk bu hafta sonu Bossa'nın ev sahipliğinde Ege sularında buluşacak. Yılın denim (jean) trendlerinin paylaşılacağı bir mavi yolculuk olarak tasarlanan toplantıda, Amerikan Pamuk Konseyi Baş Trend Tahmincisi Claire Dupuis ve daha önce Levi's ve Calvin Klein'da üst düzey yöneticilik yapmış olan Roy Schiefner özel sunum yapacak. Dupuis, dünyanın en önemli moda ve trendlerine ilham veren 7 şehirdeki (Bangkok, Berlin, Los Angeles, Melbourne, New York, Stockholm, Tokyo) sokak modasını anlatırken, Schiefner de organik üretimle ilgili son gelişmeleri dile getirecek.

EKOLOJİK SERİMİZİ TANITACAĞIZ

Bossa Genel Müdür Yardımcısı Murat Karadut, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Dialogue '07 toplantısının daha önceki senelerden farklı olarak mavi yolculuk şeklinde planlandığını belirterek, kendi müşterilerinden oluşan giyim dünyasının ünlü isimlerinin bir araya geleceğini söyledi. 100'ü yerli, 100'ü yabancı olmak üzere 200 kişinin katılımının beklendiği toplantının temel olarak 3 amacının olduğuna işaret eden Karadut, ilk hedeflerinin Türkiye'nin dikey entegrasyona sahip bir üretim sistemi olduğunu anlatmak olduğunu dile getirdi. "Türkiye'ye sipariş verildiğinde, kumaştan son haline kadar tam bir üretim yapılacağını göstermek istiyoruz" diye devam eden Karadut, toplantıda kişisel ilişkilerin de gelişerek iş bağlantılarına dönüştüğünü kaydetti. Toplantıda ayrıca, 10 ekolojik üründen oluşan Re.Set'in lansmanının yapılacağını ifade eden Karadut, şöyle konuştu: "Özellikle Avrupa'da mağaza zincirlerinin ekolojik ürüne talebi her geçen gün artıyor. Bu konuda tüketici bilincinin artması, doğal ürünlere dönüşün yaşanması bizim için de yönlendirici oldu. Organik pamuktan yapılan ürünlerimizin miktarının gelecekte daha da artmasını öngörüyoruz."

Hiç yorum yok: