10 Ocak 2008 Perşembe

Kırtasiye ve giyim malzemesi yardımı


VAN (İHA) - Van'ın Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından köy okullarında eğitimlerini sürdüren öğrencilere kırtasiye ve giyim malzemesi yardımı yapıldı.
İlçe Emniyet Müdürü Erol Vardarcık'ın Ankara'da ikamet eden yakını Merve Hazal Özcan isimli öğrenci ile yaptığı çalışmalar sonucunda Ankara Cebeci Teknik ve Anadolu Kız Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri yardım kampanyası başlattı. Öğretmen ve öğrenciler tarafından toplanarak Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilen 12 koli giyim ve kırtasiye malzemesi, Aşağı Argit ve Balaklı köyünde bulunan ilköğretim okullarına dağıtıldı.
Polis memurları ile birlikte köylerdeki öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi dağıtan Muradiye Emniyet Müdürü Erol Vardakcık, imkanları nispetinde eğitime destek verdiklerini söyledi. Vardakcık, "İlçemize bağlı köylerde eğitim gören öğrencilerimiz için diğer illerde yaşayan tanıdıklarımız vasıtasıyla topladığımız yardım paketlerini getirdik. Öğretmenler bu okullardaki fakir ve yardıma muhtaç çocukları daha iyi bildikleri için kolileri onlara teslim ettik. Çocuklarımızın eğitimlerini sürdürmeleri için elimizden geleni yapmaya hazırız. Öğrencilere yaptığımız yardımlarla birlikte okullardaki eksiklikleri tespit ederek imkanımız nispetinde bu sorunları çözmeye çalışacağız" dedi.

Hiç yorum yok: