8 Ocak 2008 Salı

Ajans Post Ankara temsilcisi Metehan CEYLAN


Geçtiğimiz günlerde Ajans Post Ankara temsilcisi Metehan CEYLAN ‘ ın organize ettiği Portfolio çekimlerine sponsor olan Venn Bayan giyim firması , yeni sezon ürünleriyle göz doldurdu.

Venn Giyim , farklı ve sadelikten sapmayan tasarımlarla , sakin ve emin adımlar atarak ilerleyen bir firma olması dolayısıyla , bayan giyim sektöründe söz sahibi olmuş bir firmadır. Kendi kulvarında sade , uçarılıktan uzak ; ama çok şık tasarımlarla hitap ettiği kesmi , yıllardır elinde bulunduran nadir firmalardan birisidir. Kaliteli ve uzun ömürlü kumaşlarla uyumlu stiller doğuran Venn , dünya piyasasında da vitrin olmayı başarmıştır.

Piyasaya tutunabilmenin olmazsa olmazlarından en önemlisi , kaliteli üretim ve bu üretimin yine aynı doğrultuda tanıtımının yapılmasıdır. Reklam anlayışında da sadeliği seçen ve kendine yakıştıran , bu sayede uzun vadede kalıcı bir marka olmayı başaran Venn Giyim , yeni kreasyonlarıyla da bu istikrarlı çizgiden sapmayacağını kanıtladı .

Venn Giyim Yönetim Kurulu Üyesi Bülent KOTAN , “ Reklamsız pazarlama olmaz. Reklam anlayışımızdaki sade farklılık , firmamızla doğru orantılıdır… “ dedi. Farklı reklam anlayışıyla bize de böylesine şirin bir organizasyonda yer verdiği için Metehan Ceylan ‘ a teşekkürlerimizi sunarız…

Hiç yorum yok: