5 Ocak 2008 Cumartesi

Tuzluca'da Srap Kapsamında Bayan Giyim Mağazası Açıldı


Iğdır'ın Tuzluca İlçesi'nde Sosyal Riski Azaltma Projesi Kapsamında Bayan Giyim Mağazası Açıldı.

Iğdır’ın Tuzluca İlçesi’nde Sosyal Riski Azaltma Projesi kapsamında bayan giyim mağazası açıldı.

İşyerinin açılışını ilçe merkezi ve köylerinde bulunan şehit aileleri ve çocuklarına yaptıran Kaymakamı Ali İpek “Benim şimdiye kadar yapmış olduğum açılışlar içerisinde belki de en hayırlısı bu açılışımızdır. Çünkü şu anda bizler yaşıyorsak işte o şehit olan evlatlarımız sayesinde yaşıyoruz . Bu gün anlamlı bir gün 14 şubat Sevgililer Günü, bizim sevdiklerimiz ve sevgililerimiz ise bu vatan uğruna can veren şehitlerimizdir. Onun için bu açılışı şehit ailelerimizin yakınlarına yaptırıyoruz ruhları şad olsun” dedi.



Şehit ailelerinden Yunus Zengin ise “Bu vatana bu millete çocuklarımızı şehit verdik, bu vatan uğruna bizlerde her zaman şehit olmaya hazırız” diye konuştu. Canan Otay’a ait 7 bin 200 YTL’ ye mal olan giyim dükkanının açılış kurdelası şehit ve gazi yakınları olan Nadir Satı ve Yunus Zengin tarafından yapıldı. Açılıştan sonra Kaymakamı Ali İpek, şehit aileleri onuruna bir yemek verdi.

Açılışa İlçe Kaymakamı Ali İpek, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Kocabıyık, EDAŞ Şefi İmdat Öncü ve çok sayıda davetli katıldı.

Hiç yorum yok: