5 Ocak 2008 Cumartesi

F.bahçe'ye Turkuaz Beşiktaş'a Barış'lı Forma


Ve son şampiyon Fenerbahçe’nin 2007-08 sezonunda giyeceği formalar, dün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşen görkemli geceyle görücüye çıktı.

İşte F.Bahçe'nin yeni formaları / Foto-galeri

İşte Beşiktaş'ın yeni sezon formaları / Foto-galeri

Aralarında Tülin Şahin’in de bulunduğu çok sayıda manken ile Roberto Carlos, Kemal, Uğur ve Selçuk’un renk kattığı tanıtımda, sarı lacivertlilerin yeni dizayn edilmiş formaları, kamp, antrenman malzemesi yanı sıra taraftarlara yönelik hazırlanan tişört, şapka, forma gibi ürünler de davetlilerin beğenisine sunuldu.



Maçlarda Adidas’ın hazırladığı 3 değişik formayı giyecek olan Fenerbahçe, iç sahada sarı lacivert çubuklu ve beyaz şorttan oluşan formayı, deplasmanda kulübün kuruluş yılı 1907’yi simgeleyen renklerle mücadele edecek. Şampiyonlar Ligi’nde ise İznik Çinileri’nin büyüleyici renklerinden esinlenen ve Osmanlı döneminde dünyaya yayılan turkuaz renkli formayı terletecek. Gecede, Murat Özaydınlı, Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, Cola Turka Esas Pazarlama Genel Müdürü Şener Arstan ve Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak birer konuşma yaptı. Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, bugünden itibaren tüm adidas satış noktaları ile Fenerium mağazalarında satışa sunulacak

Hiç yorum yok: