7 Ocak 2008 Pazartesi

BigBlue Yılbaşı partisinde jean şıklığı


BigBlue parıltılı seçenekleri avantajlı fiyatlarla sunuyor…
BigBlue, yılbaşı eğlencesini jean rahatlığı içerisinde geçirmek isteyenlere zımbalar, taşlar ve nakış işlemelerle süslediği koleksiyonu ile şık bir gece sunuyor. Geceye uygun, pullar ve payetlerle süslenmiş üstler de jean şıklığını tamamlıyor. Bu arada BigBlue, yılbaşı ve bayramı kampanya ile karşılıyor. BigBlue’da 15 Aralık’tan itibaren tüm üst giyim ürünlerde “etiketin yarısı”, alt grup ürünlerde ise yüzde 25 indirim uygulanıyor.

BigBlue, şardonlu ve şardonsuz olarak tasarlanan modeller, mat renkler üzerine uygulanan parlak nakış, baskı ve işlemeler, zımbalar ve taşlarla süslediği jeanleri ile yılbaşı partilerine şıklık katıyor. Pullar ve payetlerle işlenmiş gömlek, penye, trikolar ayrıca kürk yakalı montlar da yılın son gecesi için iddialı seçenekler olarak tüm BigBlue mağazalarında yeralıyor.

BigBlue yılbaşında sevdiklerine hediye almak isteyenlere de rengarenk bere ve atkı seçenekleri de sunuyor. Atkılar 19.50, 24.50 YTL, bereler 9.50, 19.50 YTL, atkı bere takımları ise 24.50, 29.50 YTL arasında değişiyor.

Yılbaşı ve bayram süresince tüm üst grup ürünler etiketin yarısı…

BigBlue, yılbaşı ve bayram alışverişi için özel bir indirim uyguluyor. Yılbaşı gecesi rahatlıkla kullanılabilecek taşlar, pullar ve payetlerle süslü jeanler ve bayram için şık alternatifler sunduğu koleksiyonunda tüm üst grup ürünlerde yüzde 50, alt grup ürünlerde ise yüzde 25 indirim uygulanıyor. Kampanya, bayram sonuna kadar devam ediyor.

Hiç yorum yok: