7 Ocak 2008 Pazartesi

Batı Kanada'da Moda Atılımı


British Columbia Moda Haftası bugün moda haftasının açılış töreni katılımı için seçilen tasarımcıların adlarının bulunduğu listeyi bastı. Liste, Vancouver'da 10-15 Nisan 2005 tarihleri arasında dağıtılacak.

17 Kanadalı tasarımcıyı uluslararası ve ulusal medya ve müşterilerle buluşturacak olan Batı Kanada, British Columbia Moda Haftası'nda Kanada modasını global düzeye taşımak adına önemli bir araç.

BC Moda Haftası İdari Direktörü Debra Walker, 'Kanada moda endüstrisinin yetenek, heyecan ve enerjisi artmaya devam ediyor ve biz bu tasarımcılara dünya çapında dikkat çekeceğiz,' diyor.

'Aldığımız başvurular oldukça memnun edici. Başvuruların niteliği ve niceliği gösteriyor ki British Columbia'nın bu törensel uluslararası moda haftasına ev sahipliği yapması için zamanlama tamamıyla doğru. Vancouver'da, batı sahilinde ilk kez Kanadanın en iyi tasarımcılarından bazılarının koleksiyonlarını sunacağız.'

British Columbia Moda Haftası Sonbahar/Kış 2005 için seçilen tasarımcılar arasında Afshin Feiz (eğitimini Vancouver'da alan ve halen Paris dışında bulunan), Eve Gravel, CinCyn, Anaura'dan Laurie Campbell, Karen L Haute Couture, Tiger of Sweden, Dace Moore, Jason Matlo, AM-Collections, On and On Ecolo Chic'ten Annie Langlois, Azadeh Gorbani, Oceandrive Leather, Mala Kuja, Wanny Tang, Flyt'tan Gabrielle Semeniuk, Tavio Desig,Thomas Lyn

Kaynak:Caraline Giyim.

Hiç yorum yok: