5 Ocak 2008 Cumartesi

2000 yılında kurulan DEGİRMENCİ TEKSTİL DIŞ TİCARET SAN. LTD. ŞTİ.


bayan giyimde tam 7 yıldır Türkiye'ye ve Yurt Dışına hayallerinin sınırlarını zorlayacak bir şekilde aradıkları kaliteyi ve şıklığı zevkle seçebilme olanağını sunmaktadır.
Kurulduðu günden bu yana sunduğu yenilik ve hizmetlerle müşteri memnuniyetini garantileyen satış politikası ve sonrası sunduğu hizmetlerle Avrupa'da konusunda hizmet veren kuruluşlar arasında kendine özel bir yer edinmiş olan Byözgess Giyim benimsemiş olduğu bu temel ilkeleri doğrultusunda Avrupa ve Türkiye'de bir marka haline gelmiştir.
Bu bağlamda çok yönlü bir müşteri kitlesine sahip olan Byözgess Giyim, 7 yıldır verdiği hizmetlerle tabanı güçlü, köklü bir müşteri portföyüne imza atmıştır.
Yaptıklarımız yapacaklarımızın göstergesidir fikriyle misyonumuz; hızla değişen ve gelişen teknoloji karşısında ortaya çıkan rekabet ortamında ve tüketicinin daha bilinçli harcama yaptığı ve hizmet beklediği günümüzde yeni ve özgün tasarımlar ve bunların sunuluş biçimleriyle piyasada edinmiş olduğumuz yeri korumak ve günün değişen motifleri karşısında farklı, yenilikçi, modern, yüksek kalite anlayışı ve hizmet düşüncesiyle kurduðumuz modelimizle ismimize yakışır hizmet sunmaya devam etmektir.

Hiç yorum yok: