5 Ocak 2008 Cumartesi

Marks And Spencer - Tüy kadar hafif sütyenler


Marks & Spencer tarafından özel olarak geliştirilen ve perakende sektöründe bir ilk olan “Tüy kadar hafif sütyenler” o kadar hafif ki üzerinizde olduğunu bile hissetmiyorsunuz.

21. yüzyıl kadının favorisi olacak “Tüy kadar hafif sütyenler” yaklaşık 2 senelik bir geliştirme sürecinden sonra, modern dokuma teknolojisiyle, hafif iplik ve hafif kumaş kullanılarak üretildi. “Tüy kadar hafif sütyenler” konforu, esnekliği ve yumuşaklığı bir arada sunuyor.

Diğer t-shirt sütyenlerine göre çok daha hafif olan bu sütyenler ekstra rahatlık ve esneklik sağlayan özel hafif yapısı ve süper streç pedleri ile doğal bir görünüm veriyor..

Giyerken varlığını unutacağınız “Tüy kadar hafif sütyenler” ince askıları ve üretiminde kullanılan ince, hafif ve ekstra yumuşak balenleri ile giyerken belli olmayacak..

Siyah ve beyaz renk seçenekleri olan “Tüy kadar hafif sütyenler” kadınların vazgeçilmezi olmaya aday benzersiz bir ürün olarak dolaplarımızda yerini alacak..

60 YTL’den satışa sunulan “Tüy kadar hafif sütyenleri” İstanbul’da Metrocity, Akmerkez, Nautilus, İstinye Park, Carousel Alışveriş Merkezleri ile, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı Abdi İpekçi Cadde’lerindeki mağazalarımızda; Ankara’da Bilkent, Ankamall Alışveriş Merkezleri ve Tunalı Caddesi’nde, İzmir’de Agora ve Carrefour, Bodrum’da Oasis ve Antalya’da Carrefour Express Alışveriş Merkezleri’nde bulabilirsiniz..

Hiç yorum yok: